Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconpasta med ädelost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad och god pastarätt. Barnen hemma älskar den. Om man vill ha pastan mer kalorisnål, använd en crème fraich med lägre fetthalt, men kokbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla baconet i 1-2 cm breda strimlor. Skiva champinjonerna och purjolöken. Stek baconet gyllenbrunt, låt rinna av på papper. Bryn därefter champinjonerna och purjolöken. Lägg i baconet i stekpannan. Häll på crème fraichen och smula ned hönbuljongtärningen. Låt allt puttra samman på låg värme i några minuter. Smula i ädelost efter smak. Peppra efter egen smak
  2. Koka pastan enl anvisning. Häll av kokvattnet. Häll baconsåsen över den kokta pastan. Blanda Ät och njut.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Eclipse 3 oktober 2009

    Mycket god.

  • lindabjallan 13 januari 2010

    Det här har blivit familjens favorit! Super-god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.