Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconris carbonara

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningsanvisning.
  2. Skiva tomater och rödlök tunt och blanda med vinäger. Salta och peppra.
  3. Fräs bacontärningar i en stekpanna och vänd ner dem tillsammans med ostsås och persilja i riset.
  4. Fördela carbonaran i djupa tallrikar. Lägg en äggula på toppen och mal över rikligt med svartpeppar. Servera med tomatsalladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 7 december 2009

    Nu har jag äntligen njutit Carbonaran, väldigt gott, 5P o tack så mycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.