Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carbonara med morötter och parmesan

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Perfekt om man inte gillar fett i maträtter men även om man ej har ägg och grädde hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lättsaltat vatten. Riv moroten grovt under tiden. När vattnet börjat koka, lägg i spaghettin. Knaperstek bacon.
  2. När det är 5 minuter kvar av spaghettin, lägg i den rivna moroten och låt koka tillsammans. När baconen är färdiga, lägg dem på ett papper så att fettet sugs upp.
  3. Häll av pastan och blanda i så mycket kryddor du själv önskar. Blanda i baconen, rör om. Servera med riven parmesanost.
  4. Enjoy!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.