Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärpaj med smulpajsdeg

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

Smuldeg: Smält matfett i en kastrull. Rör ner smör, socker, vetemjöl och havregryn i en bunke och blanda väl. Paj: Sätt ugnen på 225°C. Fyll botten på en ugnssäker form med bär. Strö över potatismjöl, sedan socker. Till frysta, sockrade bär endast potatismjöl. Strö smuldegen över. Grädda mitt i ugn i cirka 15-20 minuter, tills smuldegen fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.