Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad paprikasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Paprika bakas långsamt för att bli söt och mjuk. Servera med oliver och örter i en färgstark sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Kärna ur paprikorna och dela dem i breda bitar. Finhacka vitlöken och kärna ur och strimla chilin.
  2. Blanda paprikan i en ugnssäker form med olja, vitlök och chili. Salta, peppra och strö över örtkryddan.
  3. Täck formen med aluminiumfolie och baka mitt i ugnen 50 min.
  4. Låt paprikan kallna, lägg upp den och garnera med oliver och färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.