Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakade betor med ramslöksaioli och grillad röding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillen kan verkligen göra underverk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Betor: Ansa och skala betorna med en potatisskalare. Dela om de är stora. Lägg betorna på ett dubbelvikt folieark. Salta och blanda med oljan. Vik ihop foliearket till ett tätslutande paket. Lägg på grillen och grilla sakta under lock tills betorna är mjuka, ca 40 minuter.
  2. Ramslöksaioli: Lägg ramslök, äggulor, vinäger och senap i en matberedare och mixa till en slät puré. Mixa ner oljan droppvis i purén. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera de bakade betorna med ramslöksaioli, grillad röding och tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.