Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicofrästa grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den mogna smaken av balsamvinäger låter de fräscha smakerna av paprika, lök och zucchini lysa igenom i den här färgrika grönsaksrätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur paprikorna och skär dem i strimlor. Skala löken och skär den i skivor. Skölj zucchinin och skär den i 1 cm tjocka skivor.
  2. Hetta upp oljan på medelvärme i en stor teflonpanna. Lägg i den röda och den gula paprikan samt löken. Fräs under omrörning cirka fem minuter tills löken är mjuk.
  3. Lägg den gröna och gula zucchinin i stekpannan. Fräs under omrörning cirka åtta minuter tills den mjuknar.
  4. Rör ner vinägern i stekpannan och låt sjuda cirka två minuter, rör om hela tiden, tills grönsakerna är balsamglaserade. Krydda med salt och peppar och lägg upp i en serveringsskål. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.