Den mogna smaken av balsamvinäger låter de fräscha smakerna av paprika, lök och zucchini lysa igenom i den här färgrika grönsaksrätten.
Instruktioner
- Kärna ur paprikorna och skär dem i strimlor. Skala löken och skär den i skivor. Skölj zucchinin och skär den i 1 cm tjocka skivor.
- Hetta upp oljan på medelvärme i en stor teflonpanna. Lägg i den röda och den gula paprikan samt löken. Fräs under omrörning cirka fem minuter tills löken är mjuk.
- Lägg den gröna och gula zucchinin i stekpannan. Fräs under omrörning cirka åtta minuter tills den mjuknar.
- Rör ner vinägern i stekpannan och låt sjuda cirka två minuter, rör om hela tiden, tills grönsakerna är balsamglaserade. Krydda med salt och peppar och lägg upp i en serveringsskål. Servera genast.
Publicerat den
30 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar