Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicosås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god sås till kött nu när det börjar bli tid att grilla utomhus.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken fint. Smält smör i en kastrull. Fräs löken glansig och häll sedan i sockret och låt det smälta. Häll på vatten, kalvfond, balsamvinäger, salt, peppar och soja. Låt småkoka i 10 min. Vispa ner maizena, låt koka ytterligare 1 min. Avsluta med att röra ner en klick smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.