Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och chokladkaka i långpanna.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Smaskens. Dubbel sats till stor långpanna 30x40.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en form ca 23x33 cm med bakplåtspapper. Smält smöter och ställ åt sidan. Mosa bananerna och hacka chokladen.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, vanillinsocker och bakpulver. Häll blandningen växelvis med smöret i äggsmeten. Blanda i banan och choklad.
  3. Häll smeten i långpannan och jämna ut. Grädda långt ner i ugnen ca 30 minuter. Sikta kakao över kakan när den kallnat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gata 17 mars 2012

    En återkommande fikafavorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.