Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havregrynskaka i långpanna

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Med havregrynsströssel. Väldigt god och räcker till många. Dubbla gärna strösselmängden, det gör jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till kakan. Bred ut smeten i en smord och ströad ( gärna med kokos ) långpanna.
  2. Blanda ihop strösslet och strö det över smeten.
  3. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter . Låt svalna och skär i lämpliga rutor.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • inspiron 14 januari 2008

    Jättegott och jätteenkelt.

  • Lena 16 februari 2008

    Ja jag håller med den är kanon och enkel..

  • Gisney 19 februari 2008

    Väldigt smidig att göra och väldigt god!

  • miasvante 27 mars 2008

    Håller med, gott och lätt.

  • Tine 16 februari 2009

    Tack återigen för ett enkelt och så otroligt gott recept! Mums Tine!

  • tezzisch 23 mars 2009

    Riktigt mumsig!

  • mmasen 28 oktober 2011

    Den blev jätte god !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.