Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och chokladkaka med hyvlad kokos

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Saftig chokladkaka med banan och nötter som görs på dinkelmjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en springform 22 cm i diameter med kokos.
  2. Rör smör och socker vitt i en bunke. Rör ner äggen, ett i taget. Mosa bananerna och blanda dem i smeten. Tillsätt filmjölken.
  3. Blanda de torra ingredienserna, hackad choklad och nötter. Rör ner det i smeten. Bred ut smeten i formen och garnera med kokos.
  4. Grädda kakan längst ner i ugnen 50-60 minuter, kolla med en sticka att kakan är klar. Låt kakan svalna i formen på ett galler.
  5. Servera kakan med lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.