Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananer i toscasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En efterrätt som är lätt att göra. Det knäckiga höljet över de mjuka bananerna, serverat med vaniljglass eller grädde, är en perfekt avslutning på middagen.

Ingredienser

Instruktioner

Skala bananerna och lägg dem i en ugnssäker form. Blanda samman smör, strösocker, vetemjöl och mjölk i en kastrull och koka upp. Bred såsen över bananerna och strö över flagad mandel. Grädda i ugnen, 225 grader, i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.