Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananklubbor med choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Busenkelt och roligt för stora som små

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen över vattenbad.
  2. Dela de skalade bananen på hälften. Stick in en pinne i bananens platta ände. Doppa bananklubborna i smält choklad och sedan i strössel. Frys in cirka 15 minuter.
  3. Om bananklubborna fryses i minst en timme får de nästan samma konsistens som glass!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.