Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananpannkaka med blåbärskesella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingen säger nej till pannkaka, här är ett recept med banan i smeten och den är lite matigare med hälften rågmjöl. Mer fibrer men lika gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck äggen i en skål och tillsätt hälften av mjölken. Vispa ihop och tillsätt mjölet. Vispa ordentligt till en jämn smet. Häll i resten av mjölken, salt och olja. Mosa bananen och rör ner den i smeten.
  2. Häll lite olja i en stekpanna och grädda pannkakorna.
  3. Ta undan några blåbär till dekoration och blanda resten med kesellan och smaka av med fruktsocker.
  4. Servera pannkakorna med blåbärskesellan och strö över några blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.