Fantastiskt gott till kött. Perfekt som omväxling från gratäng, klyftpotatis osv.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det här var verkligen supergott..
Det här var verkligen supergott
Ska dom in i ugnen i slutet eller värms bara "klickarna" i ugnen om man ska ha dagen efter?
Dagen efter behöver du bara värma dem en stund i ugnen! MVH Marie
Undrar samma sak som Stina. Man ska lägga "puckarna" på en plåt med bakplåtspapper. Då förmodar jag att dom ska sättas in i ugnen innan dom äts. Hur länge ska dom vara i ugnen då och vilken temperatur ska det vara? (Att värma dagen efter är ju en annan sak) Basilika finns bland ingredienserna men inte i beskrivningen av tillredningen. Jag antog att den skulle hackas och blandas i så det gjorde jag. Jag prövade att ha dom i ugnen direkt ca 10 min. Vi tyckte dom var goda och ett trevligt annorlunda sätt att servera potatis
Uttryckte mej lite klumpigt ser jag nu.. men eftersom potatisen redan är kokt och färdig så behövs det inte så många minuter i ugn .. typ samma som om man kör dem dagen efter.. :)