Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

BBQ revben

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

När man kokar revbenen innan grillning blir dom riktigt möra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet med lagerblad, pepparkorn och salt. Dela spjällen så de ryms i grytan. Lägg revbenen i det kokande vattnet och låt koka 45 min. Ta från värmen, låt stå i 15 min. Ta upp revbenen. Torka dem torra med hushållspapper.
  2. Rör ihop BBQ-såsen. Pensla på rikligt med sås. Låt stå kallt över natten eller minst 8 tim. Grilla på medelvärme 6-8 min på varje sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.