Så länge jag kan minnas har min mamma rimmat revben till julbordet. Jag har tagit steget vidare och rimmar nu revben ett par gånger per år. Stekfläsk i all ära, men det här är något så ofantligt gott. Det enda som kan anses som krångligt är själva tiden. Jag brukar passa på att rimma extra mycket revben när jag ändå är i farten. När dom är färdig grillade så fryser jag in dem. Kan inte bli bättre.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Jag skulle prova receptet, men det går ju inte att göra lag utan vatten. Som väl var så hittade jag ett annat recept på nätet. Det var samma ingredienser plus att det ingick vatten.
Självklart ingår det vatten i lagen, något jag inte fick med. Men nu är receptet redigerat, tack för att du var uppmärksam!
Hur gott som helst. Visserligen salt med perfekt med det milda moset till. Kommer absolut att göras flera gånger.