Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Greta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Senapsmarinerad oxfilé serveras med råstekt potatis. En riktig klassiker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna köttet i drygt centimeterstora bitar. Skala och hacka löken fint. Skala och skär potatisarna i centimeterstora tärningar. Koka potatistärningarna i lättsaltat vatten några minuter. Slå potatisen i durkslag och låt rinna av väl. Stek sedan potatisen färdigt i smör i en stekpanna.
  2. Blanda senap, äggulor, lök och köttärningar i en bunke. Hetta upp en stekpanna ordentligt, smält en klick smör i pannan och stek köttblandningen hastigt, ungefär som en omelett. Salta och peppra.
  3. Lägg upp potatis på ena halvan av ett uppläggningsfat eller tallrikar och kött på den andra.
  4. Strö hackad persilja över och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.