Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffar i sötsur dillsås

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och lättlagad vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förrbered genom att riva löken och hacka dillen så det är gjort.
  2. Arbeta färsen med saltet. Låt ströbrödet svälla med mjölken ca 10 min. Rör ihop ströbröd, färs, kryddor, lök och ägg.
  3. Forma biffar och koka i buljong ca 5 min.
  4. Blanda ihop ingredienserna till såsen (mjöl, sirap, vinäger, äggula, dill) och tillför det i buljongen, sila ej av.
  5. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.