Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bistecca alla pizzaiola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Använd ditt favorit kött. Tomat, vitlök, persilja och oregano är smaker som blir till en supergod sås.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och skär den i bitar om den är stor. Lägg bitarna i en ugnsform. Slå på olivolja och vatten och vänd runt. Salta, peppra och strö över oregano. Sätt in i ugn, 200 grader, cirka 20 minuter eller tills potatisen är mjuk. Torka av biffarna. Hetta upp olivoljan på medelvärme i en stor stekpanna. Stek biffarna, cirka 2 minuter per sida. Ta upp ur stekpannan och håll dem varma. Minska till svag värme, strö vitlöken i stekpannan och fräs vitlöken i 1 minut. Tillsätt tomaterna med juice, persilja och oregano. Koka upp, smaka av och sjud några minuter tills såsen börjar tjockna. Lägg i biffarna och sjud någon minut. Servera biffarna med den ugnsrostade potatisen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • whiskywebben 14 januari 2008

    Bland det bästa jag stoppat i mig någonsin...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.