Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bittens paprikakotletter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop mjöl, paprikapulver, salt och svartpeppar. Panera kotletterna i mjölblandningen. Bryn kotletterna i smör på båda sidorna. Lägg kotletterna i en ugnsform.
  2. Skär bacon i bitar, strimla löken och paprikan. Bryn först bacon en stund och lägg sedan i lök och paprikastrimlorna. Pressa i vitlöken. Häll i grädden. Blanda sedan i köttbuljongen och tomatpurén. Låt puttra ihop en stund.
  3. Häll röran runt om kotletterna i ugnsformen och gratinera 20- 30 minuter i 200 grader.
  4. Servera med råstekt potatis och grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MarlenesSmakupplevelser 1 februari 2015

    Åh, det där med panerad kotlett var längesen jag gjorde, det blir ju så otroligt saftigt och gott :) Resten av receptet låter ju också helt underbart, måste testas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.