Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärssylt

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det ska vara väl mogna bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj bären. Varva i en rostfri kastrull tillsammans med sockret.
  2. Värm upp och koka långsamt i 10 minuter. Rör om försiktigt då och då. Ta av från värmen och skumma noga.
  3. Blanda natriumbensoat i litet av den varma sylten och rör ner i resten av sylten.
  4. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar och förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.