Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bjudgryta med fläskfilé

 
Bjudgryta med fläskfilé Bjudgryta med fläskfilé
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

3 poäng/portion

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär morötterna i 3 cm långa stavar. Dela eller skiva svampen, skala och finhacka löken. Skiva köttet och skär skivorna i strimlor. Bryn köttet i omgångar i fettsnål panna, lägg över i en gryta. Fräs lök och svamp under omrörning i en fettsnål panna. Blanda ner morötterna och låt dem fräsa med. Tillsätt vatten, buljongtärning, vin och grädde. Sjud under lock 10-15 min, tills morötterna är nätt och jämt mjuka. Rör ut mjölet i lite vatten och blanda ner det i grytan. Sjud 2-3 minuter under omrörning. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.