Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärs- och hallonglass med nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En oerhört enkel GI efterrätt gjord på frysta bär och kesella och i botten rostade nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. hacka nötterna och lägg tillsammans med en långpanna. Rosta i ugn till gyllene färg, låt nötterna svalna.
  2. Lägg de frysta bären tillsammans med kesellan i en hög skål och mixa med mixerstav, tillsätt socker och blanda lite till.
  3. Fördela nötterna i fyra glas eller skålar och klicka i glassen. Servera genast eftersom den smälter fortare än vanlig glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.