Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smal hallonglass

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Jättegott, kalorisnålt och härlig hallonsmak.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa och passera hallonen genom en finmaskig sil. Lägg gelantinbladet i kallt vatten i ca 5 minuter. Värm hallonpurén i en kastrull och lägg i gelantinbladet. Ta kastrullen från plattan och rör ner sirap och yoghurt. Häll upp i portionsglas eller en form och ställ i frysen över natten. Garnera med hallon vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.