Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsgino med vispad grädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barnsligt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 250 grader. Blanda blåbär med socker och potatismjöl och lägg i ugnsfasta små portionsformar. Riv den vita chokladen och strö ett rejält täcke över varje form. Gratinera ca 5 minuter, eller tills chokladen blivit ljusbrun och knäckig. Tag ut formarna försiktigt. Servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lovis 21 mars 2008

    Ååå så gott. Plockar blåbär varje år. Till det här receptet är det värt att plocka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.