Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj med havresmulor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Underbar och snabbgjord blåbärspaj, som smakar gudomligt med vaniljglass eller hemgjord vaniljsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och rör ner övriga ingredienser, det ska bli lite som en fuktig smuldeg, ta i extra havregryn eller vetemjöl om det behövs.
  2. Lägg blåbären i en pajform och strö över smuldegen.
  3. Grädda pajen i ugn 200°, i cirka 15-20 min.
  4. Servera den gärna ljummen med kall vaniljglass, helt underbart!
  5. Alternativ: Man kan byta en del av havregrynen mot cocos, hackad mandel och/eller nötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lindanemon 24 oktober 2010

    Ska den inte gräddas???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.