Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsyoghurtglass med cookies

 
Skriv ut

Hela desserten i en form.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina 2½ dl blåbär så att de saftar sig. Vispa grädden. Vispa äggulor och florsocker vitt och pösigt.
  2. Vänd ner blåbären i äggulesmeten och blanda sedan ner grädde och yoghurt. Hacka kakorna grovt.
  3. Blanda glassmeten med cookies, (spara lite till det översta lagret), i en avlång form ca 1½ liter. Strö över resten av kaksmulorna och 2 msk blåbär. Täck formen med plastfolie. Frys i ca 5 timmar. Servera glassen i strutar eller i en skål med extra blåbär och lite vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.