Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål i pestogrädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kokt blomkål i nytt sällskap av vitlöksdoftande gräddsås och paprika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela blomkålen i buketter. Koka den halvmjuk i lättsaltat vatten 3-4 min.
  2. Kärna ur och grovhacka paprikan. Fräs den i smör i en stor stekpanna. Häll på grädde och klicka i pesto. Låt allt koka ihop någon min. Smaksätt med salt.
  3. Låt den kokta blomkålen ånga av och häll över såsen med paprikan.
  4. Servera med potatis eller pasta och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • KirstiHW 5 augusti 2013

    MUMS!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.