Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål och kronärtskockssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Super

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka blomkålsbuketter i lättsaltat vatten i 10 minuter. Lägg i purjolöken efter halva tiden. Slå bort vattnet. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda blomkål, purjolök, bulgur, tärade skinkan, kronärtskockor och oliver på ett fat.
  3. Dressing: Förväll ärtorna i vatten och hönsbuljong. Häll av vattnet. Mixa ärtor, olja, senap och salt med en mixerstav. Servera dressingen till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.