Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål och spenatgratäng.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

En supergod gratäng som passar både till kött och fisk eller bara ett gott bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Ansa och dela blomkålen i små buketter. Riv osten grovt. Lägg blomkål och spenat i en ugnsfast form. Fyll på med grädde och toppa med ost. Salta och peppra. Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.