Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål polonaise

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god lunchrätt

Ingredienser

Instruktioner

Skölj blomkålshuvudet och skär bort blasten. Koka upp vattnet med saltet. Lägg i blomkålshuvudet. Koka det mjukt under lock,ca 15 minuter. Fräs matfettet i en kastrull. Tillsätt stöbröd, ägg och persilja. Häll upp blomkålen på ett fat. Häll över äggfräset och servera rätten omedelbart. Gott att äta till,skinka eller bacon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.