Kidneybönor, tomater och pasta ger den här soppan smak, tuggmotstånd och fräschör.
Bönor innehåller en hel del proteiner och även rikligt med vitaminer och mineraler.
Instruktioner
- Skölj bönorna i kallt vatten i ett durkslag, låt rinna av. skala löken och skär i små tärningar.
Hetta upp olja i en gryta och stek löken mjuk, rör ner tomatpurén.
- Tillsätt de skalade tomaterna, mosa dem med gaffel. Häll ner bönorna i grytan och tillsätt buljongen, låt koka långsamt, krydda med salt, peppar och cayennepeppar.
- Rista kryss i tomaterna, skålla dem i hett vatten och skala dem, skär i halvor och kärna ur. Skär fruktköttet i tärningar.
skala löken och skär i tärningar, häll över lök och tomattärningar i soppan och låt småkoka på svag värme under lock i 15 minuter.
- Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av i ett durkslag och häll sedan pastan i bönsoppan.
- Servera.
Publicerat den
24 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar