Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönsoppa med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Soppan som är fylld med färska grönsaker och mustiga bönor är en mättande måltid fylld med näring.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och halvera bönorna. Hetta upp oljan i en stor stekpanna på hög värme och fräs lök, vitlök och lagerblad 2-3 minuter tills löken har mjuknat.
  2. Tillsätt gröna bönor, potatis, morot, zucchini och konserverade bönor och fräs under omrörning. Häll på buljongen och koka upp.
  3. Sänk till låg värme och låt sakta sjuda cirka 45 minuter tills grönsakerna är mjuka och alla smaker har utvecklats.
  4. Smaka av med svartpeppar före servering. Strö över riven parmesanost och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.