Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Boeuf Borguignon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lätt lagad men god

Ingredienser

Instruktioner

Strimla fläsket och skär köttet i bitar ca 2x2 cm. Skiva lök och morot. Bryn fläsket i smör eller olja, lyft upp och bryn sedan köttet i omgångar i fettet. Lyft upp köttet och bryn lök och morot, lägg tillbaka köttet, krydda med salt och peppar. Strö över mjölet och bryn det lätt. Späd med vin och vatten. Lägg i buljongtärningen, lagerblad, vitlök, timjan och tomatpuré.Sjud under lock 45-60 min.eller tills köttet är mört. Lägg i fläsket. Skala och bryn smålöken. Skär champinjonerna i fjärdedelar och bryn dem. Lägg smålök och champinjoner i grytan och sjud ytterligare ca 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.