Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Boxholms vitlökspapardelle

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Med jordärtskocka från Lövingsborg, kumminfläsk från Smultronboda, bladspenat och rostade pinjefrön

Ingredienser

Instruktioner

  1. Jordärtskockssås Fräs jordärtskocka, lök och vitlök i olivolja i 5 minuter. Strö över en nypa socker. Rör om. Tillsätt hönsbuljong, vitt vin och mjölk. Låt koka på svag värme till jordärtskockorna mjuknat.
  2. Mixa såsen i mixer till den blir slät. Montera i 100 g av osten. Vänd ner pasta, fläsk, pinjefrön samt alla grönsaker. Vänd om.
  3. Lägg upp på djup tallrik, strö lite ost över pastan (ca 100 g) och garnera till sist med ett Boxholms vitlökskrisp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.