Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bräckt kassler med apelsinsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag föredrar apelsiner som inte är så sura!

Ingredienser

Instruktioner

Koka couscous enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i spenaten, ta pannan från värmen och rör om spenaten tills den blivit mjuk. Salta, peppra och blanda spenaten med couscousen. Skala apelsinerna med en vass kniv så att inget av det vita finns kvar. Skär apelsinerna i bitar. Skala och finhacka löken. Blanda honung och citronsaft i en skål. Blanda i apelsin, lök och mynta. Hetta upp en stekpanna. Bräck kasslerskivorna hastigt cirka ½ minut på varje sida. Servera med couscous och apelsinsalsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.