Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brännesnuda - Skånsk landskapsrätt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Brännesnuda är en fläsksoppa och skånes landskapsrätt

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva rotfrukterna i småbitar. Koka bogen med kryddorna och rotfrukterna och skumma av. Hacka vitkålen, persiljan och purjolöken och tillför detta. Skiva upp bogen och servera med spadet innehållande alla grönsakerna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • abdulla 13 november 2008

    de later inte gott

  • Schnitt 5 december 2009

    Illa att man som skåning inte kan landskapsrätterna :) Denna ska lagas! Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.