Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bräserad karré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn karrén på alla sidor. Skala och hacka lök och vitlök. Skala morötterna.
  2. Lägg kött, lök, vitlök, äppelklyftor, morot, buljong, salvia, ättika, lagerblad, enbär, nejlikor samt salt och peppar i en ugnsfast form. Sätt formen i ugnen i 40 min. på 180°C.
  3. Skala potatisen och koka den.
  4. Servera karrén i skivor på grönsakerna, potatisen och såsen. Dekorera med salvia.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.