Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brittisk brunch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxa till det lite till helgen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek baconet utan smör i en teflonstekpanna. Låt det rinna av på hushållspapper. Halvera stora svampar och stek dem i smör. Salta och peppra.
  2. Gör små snitt i ändarna på prinskorven och stek dem i smör på medelvärme till fin färg. Stek äggen. Halvera tomaterna och stek dem. Rosta brödet och servera med leverpastej och gurka. Servera brunchen med te och juice.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.