Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccolipaj med gorgonzola

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Broccolipaj med gorgonzola är matigt för alla, också vegetarianer.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa samman pajdegen, klä en pajform, ca 24 cm i diam, och ställ den kallt i kylskåpet 30 min. Förgrädda pajskalet i 225 grader, 10 min. Mixa broccolin. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Lägg broccoli och ost i pajskalet. Häll över äggblandningen och grädda pajen ca 40 min Garnera pajen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.