Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med grädde och banan

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Chokladbrownies med grädde och banan är en härlig smakkombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj eller klä en liten form 15x20 cm med bakplåtspapper. Blanda alla torra ingredienser i en bunke, hacka chokladen. Smält smör, kakao och choklad i mikron ca 1 minut på medeleffekt eller i en kastrull på spisen. Rör så att det blir en jämn smet.
  2. Blanda ned de torra ingredienserna, rör ner äggen ett i taget. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 15-20 minuter. Låt svalna helt.
  3. Vispa grädden, skär bananerna i tunna skivor på längden, pressa över lite citronsaft så de inte mörknar. Skär kakan i bitar med en vass kniv, toppa bitarna med vispad grädde och bananer. Pudra över kakao och dekorera med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.