Chokladbrownies med grädde och banan är en härlig smakkombination.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj eller klä en liten form 15x20 cm med bakplåtspapper.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke, hacka chokladen.
Smält smör, kakao och choklad i mikron ca 1 minut på medeleffekt eller i en kastrull på spisen.
Rör så att det blir en jämn smet.
- Blanda ned de torra ingredienserna, rör ner äggen ett i taget.
Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 15-20 minuter. Låt svalna helt.
- Vispa grädden, skär bananerna i tunna skivor på längden, pressa över lite citronsaft så de inte mörknar.
Skär kakan i bitar med en vass kniv, toppa bitarna med vispad grädde och bananer.
Pudra över kakao och dekorera med mynta.
Publicerat den
23 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar