Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med Kaffe & Nonstop

 
Skriv ut

Smarrigt för en chokladälskare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och chokladen i en kastrull. Vispa ägg och socker ljust och pösigt.
  2. Blanda i mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver varvat med kaffet, smör och chokladblandningen.
  3. Bred ut smeten i en smord liten långpanna/form ca 25-30 cm. Grädda i 175 grader 10 minuter.
  4. Ta ut kakan och strö över Non stop och ställ in kakan i ugnen 5-10 minuter till.
  5. Låt den svalna och ställ gärna i frysen en stund innan du skär kakan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.