- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Älskar brownies..så päron och nötter i gör de bara bättre!
Instruktioner
- Skala, kärna ur och skär varje päron i fyra klyftor.
Pressa över lite citron så de inte mörknar.
- Smält chokladen. Blanda rumsvarmt smör, socker, vaniljsocker och salt noga. Tillsätt äggen. Rör ner chokladen. Blanda mjöl med bakpulver och kakao, tillsätt nötterna och mjölken. Blanda alltsammans till en smet och häll den i en smord långpanna. Lägg päronen på kakan med kupiga sidan upp.
- Grädda i 200 grader ca 30 minuter. Värm aprikosmarmeladen och pensla över kakan när den kommer ut ur ugnen. Låt svalna och skär i bitar.
- Extra gott med chokladsås som ringlas över.
Publicerat den
31 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar