Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med vit choklad

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smarriga! Omöjligt att bara ta en.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 175 grader. Smörj en långpanna och fodra den sedan med bakplåtspapper. Smält smöret. Blanda med strösocker, ägg, kakao, vaniljsocker, salt och vetemjöl. Rör till en jämn smet och låt den svalna helt om den fortfarande är ljummen. Hacka vit choklad grovt och vänd ner den i smeten. Bre ut på papperet i pannan. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Låt kakan svalna lite och skär i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • grill 9 augusti 2008

    oj, oj vad gott denna kaka kommer jag att baka många gånger. Jag blanda i 50 g valnötter också. Super god

  • grill 9 augusti 2008

    oj, oj vad gott denna kaka kommer jag att baka många gånger. Jag blanda i 50 g valnötter också. Super god

  • GrodanOchLillebror 3 oktober 2008

    jätte god! Lite besviken blev jag dock, tyckte kakan blev mer som en kladdkaka... Men å andra sidan är ju det oxå gott =P kommer nog ändå att göra denna kaka igen!

  • acsjoberg 1 november 2008

    Mycket goda. Ska absolut gora dem igen,

  • slunkmor 18 februari 2009

    det var faktiskt omöjligt att bara ta en...

  • gladersnette 22 oktober 2009

    Ja den var supergod och enkel att laga. Jag lade i 70 gram hackade hasselnötter och sen lade jag ytterligare 200g smält vit choklad som glasyr. Blev en riktig hit. Serverade en fruktsallad till (äppel, kiwi, banan och annanas) som gjorde att det inte blev för mäktigt. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.