Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brytbullar med ost

 
Skriv ut

Gott till paj eller sallad

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret, tillsätt vattnet och låt blandningen bli ljummen. Häll blandningen över den söndersmulade jästen och rör om. Tillsätt riven ost, grahamsmjöl och större delen av vetemjölet. Knåda degen väl. Låt jäsa i 30 minuter. Dela degen i 30 bitar. Rulla bitarna till ovala bullar. Lägg bullarna tätt i längder på plåt. Låt dem jäsa 25 minuter. Grädda i ugn 225 grader i cirka 20 minuter. Bryt isär bullarna när de svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.