Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgur. Enkelt, gott och snabblagat.

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Passar till kött och fisk. Kall till sallader.

Ingredienser

Instruktioner

Slå olja, salt och bulgur i tjoctjockbottnad kastrull. Fräs lite tillsammans med den pressade citronsaften. Slå på vattnet och lägg i russinen om så önskas. Utesluts om rätten ska serveras till fisk. Häll på vattnet och låt koka på svag värme 10 minuter under lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.