Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgurpaella med kyckling och räkor

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och med bulgur i stället för ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök och bulgur i en traktörpanna. Tillsätt saffran, fond och vatten. Koka på svag värme i ca 12 minuter eller enligt förpackningens anvisningar. Stek under tiden kycklingstrimlorna i en stekpanna i ca 5 minuter.
  2. Tillsätt kyckling, ärtor, paprika och räkor i paellan och rör om. Låt paella bli varm.
  3. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med tomater och lime- eller citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.