Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burgare med lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Sätt hastighetsrekord och laga middagen på tio minuter. Lövbiffarna fylls med gorgonzola och serveras i stekta ciabattabröd med sallad, lök och chutney.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela bröden på mitten och stek varje halva på längden. Stek dem gyllenbruna i olja.
  2. Lägg ut lövbiffarna en eller två i taget och strö på peppar och salt. Stek dem på hög värme ca ½ minut på ena sidan. Vänd dem och stek andra sidan. Lägg samtidigt på en bit gorgonzola ovanpå köttet. Stek ca ½ minut och vik ihop lövbiffen.
  3. Lägg biffen på den undre brödhalvan. Lägg på strimlad lök, chutney och sallad. Toppa med den övre halvan. Maten är klar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.