Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarsallad med Grillad Lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Äntligen Sommar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj salladen i kallt vatten och låt den torka på papper i kyl. Mixa äggulor med citronjuice, fransk senap och vitlök. Tillsätt olja i en tunn stråle så att dressingen tjocknar. Späd ut med lite vatten så att dressingen blir smidig att jobba med.
  2. Smaksätt dressingen med parmesanost, sardeller, salt och peppar. Olja laxen lätt och grilla den på ett rent och hett grillgaller i ca 2 minuter på varje sida.
  3. Tillaga klart laxen i 160 grader i ca 7 minuter eller till en innertemperatur på 48C. Vänd runt salladen i rikligt med dressing innan servering. Servera salladen med laxen och toppa med krutonger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.